Cała Polska

WYBIERZ MIASTO

 
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności (Cookies)
TRIVERNA.pl

Polityka Prywatności.

Polityka Prywatności serwisu www.cuppon.pl

Serwis internetowy cuppon.pl jest administrowany przez firmę CUPPON S.A. zwanym dalej Cuppon.pl . W tym objaśnieniu serwis Cuppon.pl informuje swoich użytkowników, jakiego rodzaju przyzwolenia udzielili oni przy gromadzeniu, wykorzystaniu i przetwarzaniu danych osobowych.

1. Cuppon.pl zbiera dane osobowe za zgodą użytkowników, które są zapisywane w banku danych naszego serwisu tj. Imię, Nazwisko, adres zamieszkania, hasło, adres e-mail.

2. Dane osobowe są wykorzystywane do zakładania, zarządzania kontami użytkowników serwisu Cuppon.pl oraz oferowania usług i zawierania z serwisem umów zakupu. Dotyczy to również przekazywania danych osobowych użytkowników, osobom trzecim i ich wykorzystania, o ile jest to koniecznie do zakładania, zarządzania kontami użytkowników w serwisie Cuppon.pl oraz oferowania usług, towarów i zawierania umów zakupu.

3. Cuppon.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Wszystkie dane osobowe użytkowników są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

a) dostosowania zawartości stron internetowych serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

c) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

5. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawienia dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

6. Po zalogowaniu się do systemu, możesz zmienić swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu. Możesz również zrezygnować z otrzymywania newslettera samodzielnie lub całkowicie usunąć swoje konto z serwisu Cuppon.pl kontaktując się z Biurem Obsługi Klient pod adresem mailowym info@cuppon.pl

7. Kontakt użytkownika z serwisem Cuppon.pl następuje za pomocą kanałów komunikacji – adresy e-mail wymienione na stronach serwisu. Kontakt serwisu Cuppon.pl z użytkownikiem również następuje drogą mailową.

8. Serwis Cuppon.pl zastrzega sobie możliwość wysyłania użytkownikom niezapowiedzianych informacji handlowych dotyczących wyłącznie spraw związanych bezpośrednio z funkcjonowaniem serwisu. Wszelkie informacje handlowe o charakterze komercyjnym (reklamy) mogą być wysyłane użytkownikom cuppon.pl wyłącznie za ich zgodą zgodnie z treścią art. 10 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002, Nr 144, poz. 1204, z późniejszymi zm.).

9. Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej. Kliknij tutaj aby zapoznać się z polityką prywatności Google dla usługi Analytics lub aby wyłączyć monitorowanie aktywności na niniejszej witrynie.

Oszczędzaj nawet do 90%

Codziennie nowe restauracje, Spa, fitness
kino i wiele więcej w Twoim mieście!

Zamów Newsletter za darmo i otrzymuj niewiarygodne oferty!